jueves, 7 de septiembre de 2017

El feixisme dels nacionalistes catalans explicat a dummies (CAT-ESP)

Si no penses com ells et diuen feixista, fatxa i pepero, demostrant la intel.ligència
que tenen els que volen dirigir-nos (els seus raonaments sempre acaben precipitadament amb un Reductio Ad Francum). Els seus arguments són copypaste del que diuen els mitjans reconeguts, mai de pròpia recerca bibliotecària d'autors neutrals. Controlen la televisió, els diaris, l'educació i l'economia no només local sinò estatal (sabeu qui ha financiat les privatitzacions del PP i PSOE?....).  Com podem detectar-los ràpid? Perquè diuen "Estat Espanyol" en la seva neollengua com bons súbdits.

És lògic que vulguin un referèndum ja que ara tenen calenteta i llesta la massa de votants que hàbilment han creat rentant-lis el cervell durant 30 anys, des de la infància.
Huey Long“Cuando el fascismo llegue a América será llamado antifacismo”.
Insisteixen en fer referèndum "volem votar" "dret a decidir" "jo decideixo"... Van de democràtes però no dubten en fer servir pornogràficament TV3 i els llibres de text dels col.legis per imposar la seva ideologia al més pur estil comunista-veneçolà. Fan servir màrketing del bò per arribar al borregam: hashtags de twitter, frases simplones, cartells amb eslògans prefabricats, banderes, camises; et regalen pancartes i xiulets a les manifes, organitzen autobusos...vaja...ni Franco ni Goebbels els superen. Però en veritat t'estan dient "enlloc de que et robi Madrid deixa que et robi jo,que soc d'aquí". Volen els teus impostos i els teus calers per viure parasitàriament de tú en una còpia cutre de barretina de l'actual corrpució política a nivell espanyol.

Un referèndum s'ha de fer en un entorn de neutralitat als mitjans i a l'educació, cosa impossible a Catalunya els darrers 30 anys. Sorpren que encara amb les seves trampes només treguin un 45% segons els seus números. Segurament sense tota aquesta enginyeria social històrica a la infància no treurien ni un 20%. El problema d'Espanya és la condescendència amb ells per un complexe que han insertat hàbilment a la societat amb el seu victimisme i mentides repetides. Seguint-lis la corrent i rient-li les gràcies passarà com al referèndum que va fer Hitler i li va donar el poder, o com va passar a Irlanda del Nord i Iugoslàvia:primer lluites de banderetes, després les delacions i negocis senyalats, i finalment venen els franctiradors.

FEIXISME NACIONALISTA ÉS QUE 1/3 DE LA POBLACIÓ CATALANA VULGUI IMPOSAR LA SEVA DOCTRINA A LA RESTA I AL DAMUNT CONTROLI MITJANS,EDUCACIÓ, SUBVENCIONS DURANT 30 ANYS PER MANIPULAR,ACOSAR I FER VEURE QUE NO EXISTEIX L'ALTRE 2/3 .
(dades del 9N on va votar 1/3 del cens català). Des de la Diada del 77, sempre són el mateix 1 milió (Catalunya ara té 7,5 milions) els que fan soroll i omplen les manis. D'aquest 1 milió (segons les seves xifres mostrades pel diari oficial subvencionat del "Movimiento" (el de Franco i el d'ara): La Vanguardi) 15% són funcionaris depenent de la Generalitat i 30% endollats en pseudoempreses privades depenents de subvencions.O sigui poc de la Catalunya real, més bé la xarxa clientelar del lobby nacionalista.

S'imaginen si a les eleccions tradicionals el temps de publicitat als mitjans públics d'ERC duressi el doble que el del PP? Seria un escàndol i es podrien anular les eleccions per frau. Doncs això és el que passa amb al 1-O.Porten decenis gastant milions d'euros en televisió pública i educant als nens que:

1) "Estat espanyol ens roba": fals, Catalunya històricament cada any és més rica gràcies al superàvit comercial amb la resta d'Espanya, que a nivell internacional és ridícul. Proporcionalment els majors robatoris que ha patit Catalunya els ha creat Jordi Pujol amb Banca Catalana, el Tripartit, la corrupció amb l' Eix Transversal i la L9, de l'ordre de milers de milions d'euros sense res a canvi pels sobrecostos. L'Oficina Antifrau catalana mai ha actuat. Al menys la resta d'Espanya alimenta la nostra economia i ajuda a reduir l'atur. Algú em pot explicar perquè si tant ens roben perquè cada anys som més rics, l'atur baixa (ara 13%) i disposem de més pressupost per inversions? Crec que és pura avarícia ratera. Que paguem més impostos és molt bona notícia,no dolenta com ens volen fer creure,ja que vol dir que ens va molt bé i som més rics (la xifra de milionaris a Catalunya creix cada any).

2) "Estat espanyol històricament ens ha envaït": historiadors a sou canvien la història en un exercici ridícul de postveritat. Mai hi ha hagut cap guerra d'independència com altres païssos. Les guerres més importants eren per posar reis diferents a Espanya. No hi ha cap autor de l'época que coincideixi amb la versió que donen ara (de la guerra del Segadors, del 1714, d'Espartero...). Un apunt ridícul: la Guerra de la Sucessió 1714 resulta que va ocórrer calcada abans a... Albacete! (batalla d'Almansa). És com si la guerra de Independència americana s'hagués fet a Amèrica i a Xina.

3)"El català està en perill per culpa del espanyol": fals, els idiomes canvien per questions demogràfiques, no polítiques. I a les empreses catalanes sempre lis ha interessat portar mà d'obra no catalana per benefici propi (inclús explotar-la fins la mort, com a les mines de Cardona). Mai cap Estat ha pogut controlar l'idioma que far servir la gent entre ells. De fet això a l'administració pública ja es va superar amb la Normalització. Ara està tot com el franquisme però a l'inrevés: el castellà és residual a l'escola pública i administracions locals. Si voleu sentir català anywhere, tingueu 5 fills enlloc de comprar-vos un BMW i amagar calers Andorra, invertiu en vida.

4)"Madrid ens ho dicta tot": fals, Madrid ja te prou amb gestionar la seva pròpia comunitat. Un exemple còmic del "poder" de Madrid és que va tenir que lluitar amb Cantàbria a veure qui es quedava els 60 milions de l'impost de succesions d'una coneguda família noble, i va perdre. Catalunya té competències i un nivell d'autonomia que molts païssos i regions d'Europa ja voldrien tenir. Som de facto independents: controlem pressupostos per càpita més alts d'Espanya, controlem mitjans, inversió pública local, recaptació impostos (50% IVA, IS,etc), controlem empreses que controlen importantment l'Ibex 35 i els subministraments (aigua,llum,gas) i telefonia de tota Espanya. T'han enganyat fent veure que estem dominats. Més bé tenim a la resta d'Espanya com a colònia econòmica a través de Fainé,Soros (amb un indepe al cap) i els seus fons voltors internacionals que aposten per desmemebrar païssos per apoderar-se de la seva economia. La Caixa actualment manega 350.000 milions d'euros de tota Espanya en actius (això és el PIB de tota Espanya d'un trimestre), més que suficient per comprar voluntat polítiques a Madrid financiant privatitacions d'amiguets del PP i PSOE.

5)"Tenir Estat propi farà que ens vagi millor": fals,de fet pot significar la desintegració d'Europa. Després vindrà Flandes, Veneto,Baviera,Escòcia,gran Serbia..Estadísticament les lluites nacionals han estat causants de les guerres mundials. Però ningú compatbilitza el benefici de que portem més de 50 anys sense aniquilar-nos. El proteccionisme que portaria el CatExit enfonsaria Catalunya, ja que depenem del comerci amb la resta d'Espanya. Seríem bons escombraries i la inversió internacional cauria, a no ser que ens convertim en paradís fiscal cosa incompatible amb la UE. Les pròpies multinacionals catalanes s'anirien (com ja ha fet Grífols a Irlanda). La Caixa s'aniria a Madrid per posar exemple. Gas Natural no podria subministar fora de Catalunya. Les pymes es tornarien "botigues" de comerci local, o serien comprades per fons voltors. Perdríem la jubilació (actualment Catalunya rep més del que aporta en Seguretat Social), atur, prestacions... 

En un entorn de mentides tan flagrant als mitjans i educació i nula neutralitat pública durant anys respecte les posicions de un referèndum, aquest s'ha de prohibir per estafa. Si volen referèndum, que facin renormalització dels mitjans i educació els propers 10 anys, i que ho demani una majoria del 65% (5 milions) als carrer no en dia festiu, sinò amb vaga general i amb collons; i dintre d'un marc on hi hagin decenes de referèndums al mes per coses més importants. Però crec que això mai ocorrerà, perquè la burgesia catalana viu molt bé dels sus negocis amb Madrid, encara que de tant en quant treguin als "gossos" xarnegos de la CUP a bordar per obtenir més privilegis. Aquesta burgesia és la mateixa que quan Companys va donar el cop del 34 i va declarar la República Catalana, ningú va sortir a recolçar-lo, més bé el sentien per la ràdio amb curiositat per veure el que passava (Hilar Raguer - llibres).Ara s'han blanquejat com "antifranquistes" i "gent del poble", i antany financiaven a Primo de Rivera, Franco... (Lliga Regionalista)

Algú s'imagina un referèndum contra la inmigració? o per decidir si volem immersió en català o anglès? o si volem subvencionar o no diaris deficitaris? o si volem o no contribuir amb els nostres impostos a TV3 o als actors catalans? o per decidir si volem centenars d'empreses públiques inútils per endollar càrrecs afins al lobby nacionalista? o per decidir si volem deixar de tenir barracons als col.legis públics on els nens passen fred i gana i no han canviat en 20 anys però ens gastem decenes de milions d'euros anuals en ambaixades? hi han centenars de referèndums que el nacionalisme mai et permitrà e interessen molt més a la gent. Això sí que és un acte de feixisme. És la gran venuda de moto. El referèndum 1-O és només una mesura blanquejadora d'un lobby parasitari a Catalunya per justificar 30 anys de manipulació, corrupció i frau i donar el cop final a la democràcia per perpetuar-se. Els catalans ho hem d'aturar. Visca la Senyera i Mori l'Estelada! Visca Espanya!

 a algú li sona aquest titular del periòdic dels guanyadors ?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El fascismo de los nacionalistas catalanes explicado a dummies (ESP)


Si no piensas como ellos te llaman fascista, facha y pepero, demostrando la inteligencia
que tienen los que quieren dirigirnos (sus razonamientos siempre acaban apresuradamente con un Reductio AdFrancum). Sus argumentos son copypaste del que dicen los medios reconocidos, nunca de propia investigación bibliotecaria de autores neutrales. Controlan la televisión, los diarios, la educación y la economía no sólo local sino estatal (¿sabéis quién ha financiat las privatizaciones del PP y PSOE?....). ¿Cómo podemos detectarlos rápido? Porque dicen "Estado Español" en su neolengua como buenos súbditos.

Es lógico que quieran un referéndum puesto que ahora tienen calentita y lista la masa de votantes que hábilmente han creado lavándoles el cerebro durante 30 años, desde la infancia.
Huey Long: “Cuando el fascismo lego a América serállamado antifacismo”.
Insisten al hacer referéndum "queremos votar" "derecho a decidir" "yo decido"... Van de demócratas pero no dudan en usar pornogràficament TV3 y los libros de texto de los colegios para imponer su ideología al más puro estilo comunista-venezolano. Usan márketing del bueno para llegar a la borregada: hashtags de twitter, frases simplonas, carteles con eslóganes prefabricados, banderas, camisas; te regalan pancartas y silbatos a las manifes, organizan autobuses...vaya...ni Franco ni Goebbels los superan. Pero en verdad te están diciendo "para que te robe Madrid mejor deja que te robe yo,que soy de aquí". Quieren tus impuestos y tus dineros para vivir parasitariamente de ti en una copia cutre de barretina de la actual corrpución política a nivel española.

Un referéndum se tiene que hacer en un entorno a neutralidad en los medios y en la educación, cosa imposible en Cataluña los últimos 30 años. Sorprende que todavía con sus trampas sólo saquen un 45% según sus números. Seguramente sin toda esa ingeniería social histórica a la infancia no sacarían ni un 20%. El problema de España es la condescendencia con ellos por un complejo que han insertado hábilmente a la sociedad con su victimismo y mentiras repetidas. Siguiendoles la corriente y riéndoles las gracias pasará como en el referéndum que hizo Hitler y le dio el poder, o como pasó en Irlanda del Norte y Yugoslavia: primero luchas de banderitas, después las delaciones y negocios señalados, y finalmente vienen los francotiradores.

FASCISMO NACIONALISTA ES QUE 1/3 DE LA POBLACIÓN CATALANA QUIERA IMPONER SU DOCTRINA AL RESTO Y ENCIMA CONTROLE MEDIOS, EDUCACIÓN Y SUBVENCIONES DURANTE 30 AÑOS PARA MANIPULAR, ACOSAR Y HACER VER QUE NO EXISTE El OTRO 2/3 .
(datos del 9N donde votó 1/3 del censo catalán). Desde la Diada del 77, siempre son el mismo 1 millón (Cataluña ahora tiene 7,5 millones) los que hacen ruido y llenan las manifas. De este 1 millón (según sus cifras mostradas por el diario oficial subvencionado del "Movimiento" (el de Franco y el de ahora): La Vanguardia) 15% son funcionarios dependiente de la Generalitat y 30% enchufados en pseudoempresas privadas dependientes de subvenciones. O sea poco de la Cataluña real, más bien la red clientelar del lobby nacionalista.

Se imaginan si en las elecciones tradicionales el tiempo de publicidad en los medios públicos de ERC durase el doble que el del PP? Sería un escándalo y se podrían anular las elecciones por fraude. Pues esto es el que pasa con al 1-O. Llevan decenios gastando millones de euros en televisión pública y educando a los niños que:

1) "Estado español nos roba": falso, Cataluña históricamente cada año es más rica gracias al superávit comercial con el resto de España, que a nivel internacional es ridículo. Proporcionalmente los mayores robos que ha sufrido Cataluña los ha creado Jordi Pujol con Banca Catalana, el Tripartito, la corrupción con el Eje Transversal y la L9, de la orden de miles de millones de euros sin nada a cambio por los sobrecostes. La Oficina Antifrade catalana nunca ha actuado. Al menos el resto de España alimenta nuestra economía y ayuda a reducir el paro. ¿Alguien me puede explicar porque si tanto nos roban cada años somos más ricos, el paro baja (ahora 13%) y disponemos de más presupuesto por inversiones? Creo que es pura avaricia ratera. Que pagamos más impuestos es muy buena noticia, no mala como nos quieren hacer creer, puesto que quiere decir que nos va muy bien y somos más ricos (la cifra de millonarios en Cataluña crece cada año).

2) "Estado español históricamente nos ha invadido":
historiadores a sueldo cambian la historia en un ejercicio ridículo de posverdad. Nunca ha habido ninguna guerra de independencia como en otros países. Las guerras más importantes eran para poner reyes diferentes en España. No hay ningún autor del época que coincida con la versión que dan ahora (de la guerra del Segadores, del 1714, de Espartero...). Un apunte ridículo: la Guerra de la Sucesión 1714 resulta que ocurrió calcada antes en... Albacete! (batalla de Almansa). Es como si la guerra de Independencia Americana se hubiera hecho en América y en China.

3)"El catalán está en peligro por culpa del español": falso, el uso de los idiomas cambian por cuestiones demográficas, no políticas. Y a las empresas catalanas siempre les ha interesado traer mano de obra no catalana por beneficio propio (incluso explotarla hasta la muerte, como en las minas de Cardona). Nunca ningún Estado ha podido controlar el idioma que hace servir la gente entre ellos. De hecho esto en la administración pública ya se superó con la Normalización. Ahora está todo como el franquismo pero al revés: el castellano es residual en la escuela pública y administraciones locales. Si queréis oír catalán anywhere, tened 5 hijos en vez de compraros un BMW y esconder dinero en Andorra, invertid en vida.

4)"Madrid nos lo dicta todo": falso, Madrid ya tiene bastante con gestionar su propia comunidad. Un ejemplo cómico del "poder" de Madrid es que tuvo que luchar con Cantabria a ver quién se quedaba los 60 millones del impuesto de sucesiones de una conocida familia noble, y perdió. Cataluña tiene competencias y un nivel de autonomía que muchos países y regiones de Europa ya querrían tener. Somos de facto independientes: controlamos presupuestos per cápita más altos de España, controlamos medios, inversión pública local, recaudación impuestos (50% IVA, IS,etc), controlamos empresas que controlan importantemente el Ibex 35 y los suministros (agua,luz,gas) y telefonía de toda España. Te han engañado haciendo ver que estamos dominados. Más bien tenemos al resto de España como colonia económica a través de Fainé, Soros(con un indepe a la cabeza) y sus fondos buitres internacionales que apuestan por desmemebrar paises spara apoderarse de su economía. La Caixa actualmente maneja 350.000 millones de euros de toda España en activos (esto es el PIB de toda España de un trimestre), más que suficiente para comprar voluntades políticas en Madrid financiando privatitaciones de amiguetes del PP y PSOE.

5)"Tener Estado propio hará que nos vaya mejor":
falso,de hecho puede significar la desintegración de Europa. Después vendrá Flandes, Veneto,Baviera,Escocia,gran Serbia..Estadísticamente las luchas nacionales han sido causantes de las guerras mundiales. Pero nadie contbiliza el beneficio de que llevamos más de 50 años sin aniquilarnos. El proteccionismo que traería el CatExit hundiría Cataluña, puesto que dependemos del comercio con el resto de España. Seríamos bonos basura y la inversión internacional caería, a no ser que nos convirtamos en paraíso fiscal cosa incompatible con la UE. Las propias multinacionales catalanas se irían (cómo ya ha hecho Grífols a Irlanda). La Caixa se iría a Madrid para poner ejemplo. Gas Natural no podría suministar fuera de Cataluña. Las pymes se volverían "tiendas" de comercio local, o serían compradas por fondo buitres. Perderíamos la jubilación (actualmente Cataluña recibe más de lo que aporta en Seguridad Social), paro, prestaciones...

En uno en torno a mentiras tan flagrante en los medios y educación y nula neutralidad pública durante años respeto las posiciones de un referéndum, este se tiene que prohibir por estafa. Si quieren referéndum, que hagan renormalització de los medios y educación durante los próximos 10 años, y que lo pida una mayoría del 65% (5 millones) en los calle no en día festivo, sino con huelga general y con cojones; y dentro de un marco donde hayan decenas de referéndums al mes por cosas más importantes. Pero creo que eso nunca ocurrirá, porque la burguesía catalan vive muy de sus negocios con Madrid, aunque de vez en cuando saquen a los "perros" charnegos de la CUP a ladrar. Esa burguesía es la misma que cuando Companys dio el golpe del 34 i declaró la República Catalana, nadie salió a apoyarlo, más bien lo escuchaban por la radio con curiosidad para ver qué pasaba (Hilar Raguer- libros). Ahora se han blanqueado com "antifranquistas" y "gente del pueblo" y antaño financiaban a Primo de Rivera, Franco... (Liga Regionalista).

¿Alguien se imagina un referéndum contra la inmigració? ¿o para decidir si queremos inmersión en catalán o inglés? ¿o si queremos subvencionar o no diarios deficitarios? ¿o si queremos o no contribuir con nuestros impuestos a TV3 o a los actores catalanes? ¿o para decidir si queremos centenares de empresas públicas inútiles para enchufar cargos afines al lobby nacionalista? ¿o para decidir si queremos dejar de tener barracones a los colegios públicos donde los niños pasan frío y hambre y no han cambiado en 20 años pero nos gastamos decenas de millones de euros anuales en embajadas? Hay centenares de referéndums que el nacionalismo nunca te permitrà e interesan mucho más a la gente. Eso sí que es un acto de fascismo. Es la gran vendida de moto. El referéndum 1-O es sólo una medida blanqueadora de un lobby parasitario en Cataluña para justificar 30 años de manipulación, corrupción y fraude y dar el golpe final a la democracia para perpetuarse. Los catalanes lo tenemos que parar. Viva la Senyera y Muera la Estelada! Viva España!



¿a alguien le suena este titular del periódico de los ganadores ?

No hay comentarios:

Publicar un comentario