domingo, 17 de abril de 2011

Milions de persones demanen que es vegi TV3 a València

Cap mitjà de comunicació d'àmbit estatal ho ha volgut publicar, però la realitat és que ahir milions de persones van sortir als carrers de València per demanar que es pugui veure TV3 a tot el País Valencià. Alguns mitjans catalans van dir que eren milers, però la veritat és que eren milions.



Encara que no sembla que hi hagi tanta densitat de manifestants com en aquesta foto:



No tenim més fotos, vídeos ni proves, però tampoc tenim les proves que demostrin el contrari. Només cal tenir en compte que hi vingueren legions d'autobusos del Principat de Catalunya amb criatures cantant les cançons del Club Súper 3, i que sindicats com CCOO i UGT van fer consulting als organitzadors de com es pot "fer bulto i soroll" per semblar molts, per exemple ficant el gruix de gent a la pancarta central i que només es facin fotos i filmacions (acordades amb TV3-Telenotícies) del primer pla.

Llavors segons aquests arguments no hi ha espai pel dubte per afirmar rotundament que eren milions les persones reunides. Segur que eren tots valencians, perquè el valencià veritable i pur se sent immers en una realitat nacional superior, és per això que només hi havien estelades, banderes catalanes i no havia cap bandera valenciana a la manifestació... i qui digui el contrari és un feixista i antipatriota conspirador conjuntament amb el govern de Madrid i el PP valencià de Camps per dur a terme una creuada anticatalana.

Ja ho coneixem bé al Principat Català gràcies al nostre Pare Suprem Pujol senior i ara Pujol júnior: Madrid-PP són el llegat de Franco, i Franco va envaïr Catalunya rebent-la aquesta amb una oposició ferotge com el País Basc.

Els manifestants, per defensar-se dels que diuen que Canal 9 no es pot veure al País Català, van mostrar una prova absolutament irrefutable de què no és cert, i que a més es veu en alta definició amb una nitidesa i separació de colors perfecte, quan sintonitzes el canal valencià a la TDT a Barcelona, Tarragona o a qualsevol part de Catalunya. Vet aquí la prova feta amb una televisió LG LED 47":



L'organitzador de la manifestació és un dels personatges culturals més rellevants de la història del País Valencià: Eliseu Climent. Ell es declara continuador del llegat d'un altre valencià il.lustre que antany també va destacar per estimar la seva terra més que ningú, després de passar per la Falange: Joan Fuster. En un moment de relax, després de l'excitació del que ell anomena en un flaix de saviesa inici d'una revolució cultural i social equiparable a l'Egipte i Líbia, en contra del poder opresor, ens va fer una declaració:

Muriel Casas, presidenta d'Òmnium Català, Joel Joan, president de l'Acadèmia de Cine Catalana i Lluis Llach, entre d'altres, es varen unir a la milionària manifestació (milionària pels euros que la financiaven també). Van posar de manifest que al País Valencià existeix censura, no hi ha democràcia i que s'atempta contra la llibertat d'expressió com a la Xina, i que encara que any rere any el PP tingui majoria a València amb 52% dels vots i PSOE el 34 %, sense cap partit pancatalanista amb representació, els seus votants no tenen raó, que en el fons se senten pertanyents als Països Catalans però no ho poden dir, i que volen que es vegi TV3 encara que després votin majoritàriament a un govern anticatalà.

Per altra banda Muriel Casas, presidenta d'Òmnium Cultural, va afirmar "el País Valencià és el meu país". Uns minuts després es va donar el vistiplau perquè una partida d'uns quants milions d'euros anessin des de la seva entitat, pertanyent al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, cap a l'associació Acció Cultural del País Valencià, presidida per Eliseu Climent, alias "míster Pretoria", quedant tot en família.

Es va dir al seu cercle que aquests diners, dels impostos dels catalans, és millor que es gastin en promocionar el pancatalanisme a València que en comprar llençols pels malalts de Catalunya o mantenir quiròfans als hospitals catalans. Algú va pensar que donat que a aquests catalans lis queda poc temps per viure, per què s'ha de gastar calers en moribunds que no generaran vots? Addicionalment l'elit artística i cultural catalana va posar com a exemple de llibertat d'expressió a Catalunya. Per defensar-se dels arguments dels seus detractors, van dir que l'únic cas que s'ha aplicat censura a Catalunya és amb la Cope, perquè "s'ho mereixien i erens uns anticatalans"; i amb centenars de pymes que fan servir només el castellà a la seva rotulació, perquè "s'ho mereixen, ja que són uns colons espanyols dintre de Catalunya", i que està bé que s'incentiven les denúncies anònimes o no anònimes "contra aquesta xusma espanyolista".

Ah! Se lis va oblidar dir que es va aplicar censura als del "Manifiesto de los 2.300" disparant al genoll del Losantos "perquè s'ho mereixia".En resum, que no es pot comparar ambdós tipus de censura: "la de Catalunya és bona, perquè és de Catalunya, i la de València és dolenta i abominable, perquè és de València". I tota aquesta absurda disputa simplement perquè TV3 no va voler canviar dues expressions del seu llibre d'estil: llengua catalana i País Valencià, preferint perdre milions d'euros en ingressos per publicitat si emetessin a València. És el cost del nacionalisme.

--------------------------------------------------------------------------------- Traducción: MILLONES DE PERSONAS PIDEN QUE SE VEA TV3 EN VALENCIA

Ningún medio de comunicación de ámbito estatal lo ha querido publicar, pero la realidad es que ayer millones de personas salieron a las calles de Valencia para pedir que se pueda ver TV3 en todo el País Valenciano.Algunos medios catalanes dijeron que eran miles, pero la verdad es que eran millones.

Aunque no parece que haya tanta densidad de manifestantes como en esta foto:




No tenemos más fotos, vídeos ni pruebas, pero tampoco tenemos las pruebas que demuestren lo contrario. Sólo hay que tener en cuenta que vinieron legiones de autobuses del Principado con criaturas cantando las canciones del Club Súper 3, y que sindicatos como CCOO y UGT hicieron consulting a los organizadores sobre cómo se puede "hacer bulto y ruido" para parecer muchos, por ejemplo poniendo el grueso de gente en la pancarta central y que sólo se hagan fotos y filmaciones (acordadas con TV3-Telenotícies) del primer plano.

Entonces según estos argumentos no hay lugar a dudas y se puede afirmar rotundamente que eran millones las personas ahí reunidas. Seguro que eran todos valencianos, porque el valenciano verdadero y puro se siente inmerso en una realidad nacional superior, es por ello que sólo habían esteladas, banderas catalans y no habían banderas valencianas en la manifestación... y quien diga lo contrario es un fascista y antipatriota conspirador conjuntamente con el gobierno de Madrid y el PP valenciano de Camps en su cruzada anticatalana. Ya lo conocemos bien en el Principado de Cataluña gracias a nuestro Padre Supremo Pujol senior y ahora Pujol júnior: Madrid-PP son el legado de Franco, y Franco invadió Cataluña recibiéndole ésta una oposición feroz como el País Vasco.

Los manifestantes, para defenderse de los que dicen que Canal 9 no se puede ver en el País Català, mostraron una prueba absolutamente irrefutable de que eso no es cierto, y que además se ve en alta definición con una nitideza y separación de colores perfecta, cuando sintonizas el canal valenciano en la TDT en Barcelona, Tarragona o en cualquier parte de Cataluña. He aquí la prueba realizada con una televisión LG LED 47":

El organizador de la manifestación es uno de los personajes culturales más relevantes de la historia del País Valencià: Eliseu Climent. Él se declara continuador del legado de otro valenciano ilustre que antaño también se destacó por amar a su tierra más que nadie, después de pasar por la Falange: Joan Fuster. En un momento de relax, después de la excitación de lo que él denomina en un destello de sabiduría inicio de una revolución cultural y social equiparable a Egipto y Libia, en contra del poder opresor, nos hizo esta declaración:

Muriel Casas, presidenta de Òmnium Català, Joel Joan, presidente de la Academia de Cine Catalana y Lluis Llach, entre otros, se unieron a la millonaria manifestación (millonaria por los euros que la financiaban también). Pusieron de manifiesto que en el País Valencià existe censura, no hay democracia y que se atenta contra la libertad de expresión como en China, y que aunque año tras año el PP tenga mayoría en la Comunidad Valenciana con 52% de los votos, PSOE el 34 %, y ningún partido pancatalanista tenga representación, sus votantes no tienen razón, que en el fondo se sienten pertenecientes a los Països Catalans pero no lo pueden decir porque se lo impiden, y que quieren que se vea TV3 aunque después voten mayoritariamente a un gobierno anticatalán.

Por otra parte Muriel Casas, presidenta de Òmnium Cultural, afirmó "el País Valencià es mi país". Unos minutos después se dio el visto bueno para que una partida de unos cuantos millones de euros fuesen desde su entidad, pertenenciente al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, hacia la asociación Acció Cultural del País Valencià, presidida por Eliseu Climent, alias "míster Pretoria", quedando todo en familia.

Se dijo en su círculo que este dinero, de los impuestos de los catalanes, es mejor que se gasten en promocionar el pancatalanismo en Valencia que en comprar sábanas para los enfermos de Cataluña o mantener quirófanos de hospitales catalanes. Alguien pensó que dado que a estos catalanes les queda poco tiempo de vida, ¿para qué se ha de gastar dinero en moribundos que no generarán votos? Adicionalmente la élite artística y cultural catalana puso como ejemplo de libertad de expresión a Cataluña. Para defenderse de los argumentos de sus detractores, dijeron que el único caso que se había aplicado censura en Cataluña fue con la Cope, porque "se lo merecían y eran unos anticatalanes"; y con centenares de pymes que hacen servir sólo el castellano en su rotulación, porque "se lo merecen, ya que son unos colonos españoles dentro de Cataluña", y que está bien que se incentiven las denuncias anónimas o no anónimas "contra esta chusma españolista".

Ah! Se les olvidó decir que se aplicó censura a los del "Manifiesto de los 2.300" disparando a la rodilla a Losantos "porque se lo merecía". En resumen, que no se puede comparar ambos tipos de censura: "la de Cataluña es buena, porque es de Cataluña, y la de Valencia es mala y abominable, porque es de Valencia". Y toda esta absurda disputa simplemente porque TV3 no quiso cambiar dos expresiones de su libro de estilo: llengua catalana i País Valencià, prefiriendo perder millones de euros de ingresos por publicidad que tendrían si emitiesen en Valencia. Es el coste del nacionalismo.


4 comentarios:

  1. Hahahahaha!! Buenísimo!!

    ResponderEliminar
  2. Gracias desde Valencia por denunciar este pancatalanismo, el pancatalanismo y nacionalismo radical catalán son la mayor causa de confrontación, ojalá la mayoría de catalanes fuesen como tu.

    Voy a utilizar una proclama típica de ellos, pero reconvertida.

    ¡¡VIVA CATALUÑA LIBRE DE PANCATALANISTAS!!

    ResponderEliminar
  3. La Comunitat Valenciana MAI serà de Catalunya!!

    ResponderEliminar
  4. La Comunitat Valenciana sempre serà d'Espanya, SEMPREE!!

    ResponderEliminar