miércoles, 22 de febrero de 2012

Omnium Cultural versus Fundación Francisco Franco (ESP-CAT)

No se puede hablar de una sin hablar de la otra, porque sino los tarados infantiloides de turno te dicen: "y ellos más!!!" . Tamaña comparación de entidades titánicas y casposas es similar a Aliens vs Predator, o Freddy versus Jason. La caspa de la primera es caspa catalana independe-nazionalista, con aires de modernidad y europeísmo, intelectualoide, perrofláutica y progrefascista. La segunda es caspa española, antiintelectual e inicua, salvaje y monolítica.

La pregunta que me hago es: ¿Cuánto tiempo vamos a aguntar los españoles (catalanes incluidos) subvencionando estas mierdas revisionistas, montaraces, insufribles y decimonónicas?

Analicemos detalladamente de qué materia están hechas estas heces nacionalistas que sobreviven manteniendo vivos conflictos, necesitándose la una de la otra, como el perro del gato, el talibán del FBI, el moro del cristiano, el judío del palestino, la rémora del tiburón, el piojo del cabello.


1) SUBVENCIONES RECIBIDAS
a) Omnium: aproximadamente 1 millón de euros en 2012 (fuente presupuesto Omnium 2012). Para 2013 ya tienen 1,4 millones recientemente concedidos. Venden "productos culturales".

b) FFF: Entre 2001 y 2002 cuatro subvenciones por un valor total de 83.070 euros. En 2003 por digitalizar sus documentos cerca de 400.000 euros.
En la actualidad, desconocido (si alguien lo conoce que me lo envíe). Con el gobierno socialista lógicamente debía ser casi nula. Parece que vive de sus recursos propios (tiene hasta tienda virtual)


2) LENGUA:
a) Omnium: catalán, francés, inglés
b) FFF: castellano e inglés.


3) ÚLTIMOS LOGROS:
a) Omnium: eventos pancatalanistas en Valencia, organizar manifestaciones en defensa de la inmersión lingüística.
b) FFF: a través de sus amigos de Manos Limpias, inhabilitar a Garzón y procesar a Urdangarín.


Después de analizar los datos, uno deduce fácilmente: las dos usan una finalidad respetable (defender la lengua catalana, salvaguardar archivos históricos del franquismo) para justificar su existencia, mientras sus actos denotan otras finalidades ocultas (denunciar jueces, hacer caer la monarquía, promover el independentismo, anexionar territorios, erradicar una lengua franca).

Omnium goza de muchísimo más favor de las instituciones públicas catalanes, que la Fundación Franco de las estatales, a pesar de que Pilar Rahola, esa polemista con superávit comercial con la farándula española, justifique las subvenciones de Omnium comparándolas con las de la Fundación Francisco Franco.

Básicamente esto se debe a que el nacionalismo radical catalán en Cataluña es como un ser de luz, trascendental, no tiene oposición real, es exclusivo, está por encima de los partidos políticos e institucionalizado; y el nacionalismo radical español digamos que en la propia España está sometido a una mayor vigilancia por muchos grupos de poder como socialistas, comunistas, republicanos, etc.

A mí personalmente lo que hagan en la Fundación Francisco Franco me la repantinfla, ya que siempre habrá algún gobierno socialista que le ponga coto, además de que me cae lejano, y sus eventos son minoritarios y forman parte de la fauna de grupúsculos sectáreos que se autosubvencionan y tienen derecho a exabruptar donde les plazca, que siempre tendrán unos anarquistas que les contramanifiesten.

Sin embargo, en el caso de Omnium es distinto. No hay oposición. Están por encima del bien y el mal independientemente del gobierno. Me cae cercano, gastan millones de euros de la Generalitat mientras se cierran ambulatorios y reducen el sueldo a funcionarios; sus actividades son oscuras, el detalle de sus gastos en su presupuesto es nulo, no están interesados en favorecer la lengua catalana, sino en usarla como herramienta de guerra contra nuestros vecinos al oeste y al sur. Ser independentista catalán en Cataluña es un negocio seguro, es mejor que ser funcionario.

La pregunta que me hago, si es una entidad que nace para defender la lengua catalana ¿por qué coño lo unen al independentismo y pancatalanismo? ¿Y los catalanes que creen en su lengua y se sienten también españoles, y no quieren entrometerse en Valencia y Baleares? ¿No tienen cabida? Pues que se lo paguen sus socios, porque yo me abstengo.

No hay que ser un lumbreras para que me vengan a la cabeza decenas de medidas para favorecer el uso del catalán a nivel mundial, de bajo coste, y que curiosamente, Omnium, con todo el dinero que reciben, no lo han hecho, mientras se empeñan en destruir la convivencia con nuestros amigos valencianos y mallorquines organizando actos antinaturales y de intromisión en otras regiones históricas con fines anexionistas.

Hasta Tarradellas detestaba a Omnium Cultural. En eso se gastan nuestro dinero mientras reducen las horas de quirófano en Tarragona y abocan a muerte segura a los que sufren del corazón que no tienen tiempo llegar a Bellvitge. Welcome to Catalonia.



--------------------------------------------------------------------------

ÒMNIUM CULTURAL VERSUS FUNDACIÓ FRANCISCO FRANCO

No es pot parlar d'una sense parlar de l'altra, perquè sinó els trastocats infantiloides de torn et diuen: "i ells més!!!" . Comparació d'aquest caliu d'entitats titàniques i casposes és similar a Aliens vs Predator, o Freddy versus Jason. La caspa de la primera és caspa catalana independe-nazionalista, amb aires de modernitat i europeïsme, intel.lectualoide, gosflàutica i progrefeixista. La segona és caspa espanyola, antiintel.lectual e inclement, salvatge i monolítica.

La pregunta que em faig és: Quant temps hem d'aguntar els espanyols (catalans inclosos) subvencionant aquestes merdes revisionistes, grolleres, insofribles i vuitcentistes?

Analitzem detalladament de quina matèria estan fetes aquesta femta nacionalista que sobreviuen mantenint vius conflictes, necessitant-se la una de l'altra, com el gos del gat, el talibà del FBI, el moro del cristià, el jueu del palestí, la rèmora del tauró, el poll del cabell.


1) SUBVENCIONS REBUDES
a) Òmnium: aproximadament 1 milió d'euros en 2012 (font pressuposat Òmnium 2012). Para 2013 ja tenen 1,4 milions recentment concedits. Venen "productes culturals".

b) FFF: ">Entre 2001 i 2002 quatre subvencions per un valor total de 83.070 euros. En 2003 per digitalitzar els seus documents prop de 400.000 euros.
En l'actualitat, desconegut (si algú ho coneix que m'ho enviï). Amb el govern socialista lògicament havia de ser gairebé nul·la. Sembla que viu dels seus recursos propis (té fins a tenda virtual)


2) LLENGUA:
a) Òmnium: català, francès, anglès
b) FFF: castellà i anglès.


3) ÚLTIMES FITES:
a) Omnium: esdeveniments pancatalanistas a València, organitzar manifestacions en defensa de la immersió lingüística.
b) FFF: a través dels seus amics de Manos Limpias, inhabilitar a Garzón i processar a Urdangarín.


Després d'analitzar les dades, un dedueix fàcilment: les dues usen una finalitat respectable (defensar la llengua catalana, salvaguardar arxius històrics del franquisme) per justificar la seva existència, mentre els seus actes denoten altres finalitats ocultes (denunciar jutges, fer caure la monarquia, promoure l'independentisme, annexionar territoris, eradicar una llengua franca).

Òmnium gaudeix de moltíssim més favor de les institucions públiques catalanes que la Fundació Franco de les estatals, a pesar que Pilar Rahola, aquesta polemista amb superàvit comercial amb la faràndula espanyola, justifiqui les subvencions de Òmnium comparant-les amb les de la Fundació Francisco Franco.

Bàsicament això es deu al fet que el nacionalisme radical català a Catalunya és com un ésser de llum, transcendental, no té oposició real, és exclusiu, està per sobre dels partits polítics e institucionalitzat; i el nacionalisme radical espanyol diguem que en la pròpia Espanya està sotmès a una major vigilància per molts grups de poder com a socialistes, comunistes, republicans, etc.

A mi personalment el que facin en la Fundació Francisco Franco se me'n fot, ja que sempre hi haurà algun govern socialista que li posi límit, a més de que em cau llunyà, i els seus actes són minoritaris i formen part de la fauna de cúmuls sectaris que s'autosubvencionen i tenen dret a blasmar on els plagui, que sempre tindran uns anarquistes que els rebatin.

No obstant això, en el cas de Òmnium és diferent. No hi ha oposició. Estan per sobre del ben i el mal independentment del govern. Em cau proper, gasten milions d'euros de la Generalitat mentre es tanquen ambulatoris i redueixen el sou a funcionaris; les seves activitats són fosques, el detall de les seves despeses al seu pressupost és nul, no estan interessats a afavorir la llengua catalana, sinó a usar-la com a eina de guerra contra els nostres veïns a l'oest i al sud. Ser independentista català a Catalunya és un negoci segur, és millor que ser funcionari.

La pregunta que em faig és: si es tracta d'una entitat que neix per defensar la llengua catalana, per què cony ho uneixen amb l'independentisme i pancatalanisme? I els catalans que creuen en la seva llengua i se senten també espanyols, i no volen xinxollar a València i Balears? No tenen cabuda? Doncs que l'hi paguin els seus socis, perquè jo m'abstinc.

No cal ser un saberut per a que em vinguin al cap desenes de mesures per afavorir l'ús del català a nivell mundial, de baix cost, i que curiosament, Òmnium, amb tots els diners que reben, no ho han fet, mentre s'obstinen a destruir la convivència amb els nostres amics valencians i mallorquins organitzant actes antinaturals i d'intromissió en altres regions històriques amb finalitats annexionistes.

Fins i tot Tarradellas detestava a Òmnium Cultural. En això es gasten els nostres diners mentre redueixen les hores de quiròfan en Tarragona i aboquen a mort segura als que sofreixen del cor que no tenen temps d'arribar a Bellvitge. Welcome to Catalonia.

12 comentarios:

  1. Em sembla que no és comparable el cas d'Òmnium Cultural amb el de la Fundació Francisco Franco, Òmnium te com a finalitat la promoció de la llengua i la cultura catalanes i la FFF es dedica a exalçar la figura d'un dictador i el seu règim,al meu parer, no només no mereix cap finançament sinó que tindria d'estar ilegalitzada.

    I això d'anomenar "nazionalistes" als nacionalistes catalans, a part de ser de molt mal gust, es comença a fer pesat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Òmniun és el llop català amb pell de xai. És la ultradreta que tots els catalans neguen i no volen veure.No volen veure que a la idiosincràsia catalana pugui haver-hi un pensament classista i excloent, quan en el fons saben que existeix i molt profundament.Como país existeix aquesta manera de pensar d'ultradreta com existeixen a països com França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra o España.En aquest aspecte Catalunya també té més o menys oculta la seva ultraderecha.Es vulgui veure o no es vulgui veure.

      Eliminar
  2. Llavors per promocionar la llengua i cultura catalana són necessaris la independència i el pancatalanisme, l'odi, la crispació, oi? Clar, sinò no té gràcia Catalunya: tots d'un color, una raça, una llengua, una bandera, una pseudohistòria, del.lacions i multes lingüístiques, vaja pensament nazi.

    Òmnium amb la quantitat de vocals i vicepresidents que té, i amb la fosquetat de les seves despeses, més que promoció del català el que cerca es la promoció econòmica del seus integrants. Em pots dir quines mesures han pres per promocionar el català a internet i smartphones? Lis he preguntat, entre d'altres coses, i no han contestat. Si tenen tants milers de socis que paguen, perquè necessiten subvencions més que mai ara que tanquem ambulatoris?

    Encara em recordo com Joel Joan presidint l'Acadèmia del Cinema Català demanava subvencions per duplicat per embutxacar-se-les.

    La figura del FFF tindria que estar ilegalitzada, si partits que no condenessin el terrorisme d'ETA també ho estessin, si també fos delicte oblidar a la web de Gencat l'assassinat de milers de catalans de dretes per les hordes de Companys, Carrillo i Fraga estarien processats, etcetc. Però donat que no es així, que cadascú es pagui la seva pròpia festa i memòria històrica amb autofinanciació sense calers del poble, i Òmnium la seva.

    I Omnium em cau més a prop que FFF. Si vull eliminar un lladregot començaré pels que tinc davant i s'em riuen a la cara.

    ResponderEliminar
  3. Home, des del meu punt de vista, tant la independència com el fet d'estrènyer lligams amb altres territoris on es parla català serien bons per la cultura catalana, ja sé que tu no opines el mateix, però, si em preguntes la meva opinió és aquesta. I que jo sàpiga Òmnium no es dedica a la defensa de races ni té competències per posar multes, de totes maneres, una cosa és el nacionalisme català i l'altre el nazisme, i no em sembla que els nacionalistes catalans, en general, actuïn com a nazis.

    Sobre la organització interna d'Òmnium i les seves despeses no en tinc ni idea, ni de la seva promoció o no del català a internet, jo no dic pas que no tingui punts criticables ni que la seva promoció del català sigui impecable, però tampoc és que magnifiqui cap dictador ni cap règim totalitari, com sí que fa la FFF, per això dic que no els considero casos comparables.

    A mi tampoc m'agrada la política econòmica del govern, però el finançament d'Òmnium Cultural no és el que més em preocupa.

    ResponderEliminar
  4. mira, quan hi ha flux infinit de calers és molt fàcil manipular a la gent a través dels mitjans. Estrènyer lligams per la cultura catalana està molt bé, però ho ha de fer la gent, no les institucions, que han d'anar per darrera. No pot ser que Eliseu Climent o Fuster, pedres angulars del valencianisme pancatalaniste, estiguin subvencionats milionàriament per Catalunya i no per València.

    Perquè no es financia Òmnium també de la Generalitat Valenciana, votada democràticament pels valencians? T'agradaria que el Marroc financiés als magrebís catalans fent manifestacions a Plaça Catalunya per recuperar Al-Andalus? Seria un clar exemple d'injerència política d'un territori contra un altre, no?

    Si els valencians i mallorquins es senten integrats dintre de la cultura catalana, doncs que paguin dels seus impostos a Òmnium i/o es donin d'alta, llavors seria rendibilíssim. Però no es així. Els valencians voten al PP anticatalà, i quan parles amb un mallorquí pràcticament tens que canviar al castellà perquè és difícil d'entendre i es troben pocs que consideren que parlin el català.
    Així doncs Òmnium, amb diners públics catalans, està portant una política antidemocràtica pagant autobusos per anar a València i fer manifestacions en un territori on ningú li ha pagat cap impost.

    I home (o dona), tindria que importar-te que es donguin al.legrement milions d'euros per la promoció cultural mentres la gent no te feina, es fan retallades als serveis públics, etc

    Respecte el nazisme, em refereixo als nacionalisme radicals (els que marquen a les persones, prohibeixen cultures i llengues, creen enemics ficticis, gasten milions en màrketing nacional mentre la gent no té feina, etc), i no tots els nacionalistes catalans ni espanyols ni serbis ni alemanys ho són lògicament.

    ResponderEliminar
  5. Al anónimo:

    Si crees que el pancatalanismo es una buena manera de estrechar vínculos con Valencia y Baleares estás muy, pero que muy equivocado. Y te lo dice una valenciana. Porque lo único que estáis consiguiendo es lo contrario: que se le coja cada vez más tirria y odio a Cataluña.

    ResponderEliminar
  6. Hi ha una diferència bàsica entre espanyolistes i catalanistes. Els catalans defensem el que és nostre, dels espanyolots com vostè sr Ciurana, disfressats de modernitat i racionalisme. És patètic el seu pamflet pseudo-intel·lectual.

    ResponderEliminar
  7. anònim, gràcies per la seva sincera opinió, no tinc res a dir

    ResponderEliminar
  8. Tu ets un gran gilipolles, però et costa molt de veure. La vostra mascareta espanyolista no us tapa la cara franquista. Sou unes putes rates.

    ResponderEliminar
  9. hi ha gent que és molt valent amagada a la penombra amb el seu pc, però que quan han de dir les coses a la cara es caguen de por

    ResponderEliminar
  10. És inaudit fins on pot arribar l'auto-odi. Pere, et recomano que vagis urgentment al psiquiatra.

    ResponderEliminar
  11. exemple d'autoodi és la legió de nouvinguts (aragonesos entre d'altres) que abracen l'independentisme català i reneguen dels seus orígens espanyols. Es senten bruts, acomplexats i s'avergonyeixen de les seves arrels espanyoles, dels seus familiars per això volen ser més nacionalistes que ningú.. I així sou la majoria de vosaltres, poqueta cosa. Jo no tinc aquest problema.

    ResponderEliminar